lördag 20 februari 2010

Den värsta/bästa vintern i mitt liv!!!

Hej!
Vi har precis kommit in från en liten promenad ute. Jag var bara tvungen att gå ut och se hur mycket snö det har kommit. Och det var en hel del. Här blåser det rakt in på oss från öppna åkrar och drivor högre än 1 meter ligger utanför. Marcus är 1,90 och snart syns han inte längre om det inte slutar snöa...Hade jag jobbat idag så hade jag inte kunnat ta mig till butiken.

Den starka vinden gör också att det knappt är någon idé att skotta. Snön virvlar som puder i luften och det fylls snabbt på igen.

Snart ser vi inte ut!
Den här dörren gick vi alltså inte ut igenom idag :)
Var är växthuset??? I vår grannstad byggdes nyligen en stor arena. Det var bara månader sedan den invigdes och den kostade nästan 300 miljoner! Det är 3 ggr mer än det sades från början... Den är byggd för att användas fräsmt till bandy. En sport bara en liten grupp av personer utövar häromkring. Inatt har taket rasat in där....
Det är helt otroligt att vintern håller i sig så här länge och att det är så kallt och så mycket snö. Detta är allt vi önskat oss under flera slaskiga mildvintrar och gröna jular. Idag är det bara att stanna inne, värma sig och passa på att njuta av en riktig vinter!
Ha en skön helg!
Kram Annika

9 kommentarer:

Unknown sa...

Här är en till som absolut INTE tänker gå ut idag. Blir en skön mysdag.
Ha det jättebra.
//Camilla

Grodmamman sa...

Här har vi skottat och skottat och skottat lite till!:) Jag gillar den här vintern, men nu får det räcka!
Här har de stängt av vår nybyggda arena och ingen får gå in där förrän taket är avskottat. De har även stängt av en annan idrottshall p g a snön.
Kram

Hemma hos Razzel sa...

Har taket rasat in??? Man tappar hakan! Visst borde ett nybygge vara dimnesionerat för ett ordentligt snötäcke och visst borde fastighetsansvarig inse att tak ska skottas?
Oj oj, och sedan blir det skattebetalarna som får betala för misstagen...

Ullis/Leva på landet sa...

Visst är det mycket snö ute. Såg på tv om taket som gått sönder. Tänk att ni har ett sådant oväder, tror att vi klarat oss lite bättre.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Unknown sa...

Hej! Ja, snö har det kommit allt! Här snöar det o blåser till ordentligt emellanåt. Det positiva ä just nu att solen skiner in här! Ha det så gott. Kram Lenita

Stämningsfullt sa...

Hej!
Ja det är inte klokt så mycket snö det har kommit!
Tänk sen när allt ska smälta bor.... då får man väl paddla kanot eller nåt, ahaha :)
Kram!

Huset på kullen sa...

Var ska man göra av all snö!? Vi har också väldigt blåsigt hos oss och det var stora drivor att skotta bort i lördags. Nej, nu vill vi har vår =)

Ha en bra vecka! Kram Linda

Elin sa...

Ja man börjar ju tröttna lite nu på all snö... Här har snön ställt till med enorma besvär och folk uppmanas att ta ledigt för att tåg och bussar inte kan ta sig fram som det ska... Nä nu får våren snart komma... som vi längtar...

ha en underbar dag...
många kramar
Elin

chokladblomma sa...

Ser ungefär likadant ut här!! Men jag tycker fortfarande att det är härligt!
Den där arenan är otursförföljd...
Bättre i Lidköping! Snyggare och billigare! ;)
Kram