söndag 26 september 2010

Möbelmässa i Jönköping

Hej & Hallå!
I torsdags var jag på möbelmässa på Elmia i Jönköping. MIBO kallas den och detta var mitt första besök på just denna. Den hölls endast för "branschfolket". Här är några bilder:

Matbord med kryssben var väldigt populärt och det fanns minst ett i varje monter. Fint!

Absolut finaste monter stod Artwood för:

En av leverantörerna har använt sig av "compact living":"Träskor" i järn. Fina som prydnad på trappen:Svårt att få till en tavelvägg? Här är lösningen:

Det fanns otroligt mycket fint. Leverantörerna har större och mer påkostade montrar i Sthlm på Nordic Light Fair och möbelmässan där. Men det här gav också mycket inspiration! Och motion!

Kram Annika

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Mycket fint du visar! Håller med dig angående Artwood!:)
Ha en bra vecka!
kram

Hemma hos Razzel sa...

Åh man blir allt lite avunds! Måste vara jättekul att se allt och inspireras!
Taklampan av skrivbordslampor var jätteläcker, skulle inte passa hos mig men ändå..

Unknown sa...

Så fina möbler!! Det måste ha vart kul att få gå o titta där! Skulle kunna tänka mig vilja ha en hel del där ☺ Apropå paj: du har väl haft så mycket annat i görningen att du inte har hunnit me att göra äppelpaj. Men gott är det. Vi fick inga äpplen i år, de hade ramlat ner till marken långt före innan de var mogna. Tror att trädet skulle behövas ersättas med ett annat faktiskt. Den börjar bli till åren o den ser inte så frisk ut. Ha det gott. Kram Lenita

Karna sa...

Artwood er en stor favoritt...de har så mye lekkert...kjekt å få se bilder....

Anonym sa...

Åh så fint och vilket habegär!
Kram Malin

Fröken Fräken sa...

Åh, gå på möbelmässa, det skulle jag verkligen inte säga nej till! Artwoods bord var också snyggast, det med vita kryssben såg lite klent ut.. Tänk om man kunde få plats med ett större matbord - jag menar, jag som har bjudningar jämt ;-D