måndag 17 augusti 2009

Unfinished projects...

Här finns att göra och det är såå roliga projekt. Marcus har köpt ett badkar som han hämtat på en firma i Göteborg. Badkaret är 180x120cm och har två sittplatser. Det ser ut som en farkost från yttre rymden och visst kan man önska att designen var annorlunda men, men... Jag är säker på att nöjet och nyttan med detta massagebadkar med radio och belysning kommer att kompensera för det extremt "flashiga", moderna utseendet.Lådor med diverse till badkaret:Mer att montera till tvättstugan. Vi har beställt köksskåpsstommar från Ikea och idag anlände dem. Luckorna är Rubrik i rostfritt:Denna ska också få vara i tvättstugan. I lördags fyllde jag år och då fick jag bl a den här fina radion. Så blir det riktigt trevligt att tvätta :)

Det kommer dessutom inte att finnas en massa tid till att fixa med detta förrän i slutet av veckan... Hoppas jag!

Kram Annika

3 kommentarer:

Malin - Carlssonkarlsson.blogg.se sa...

Härligt med bubbelkar ju:)


Svar: Vi värmer upp huset med värmepump luft/luft samt en contura kamin som vi installerade i vintras. Vårt hus är bara på 90 kvm så det blir billigt och bra:) Kram

Grodmamman sa...

Härligt med bubbelbadkar även om det ser ut som en rymdfarkost!:) Härligt med en radio till tvättstugan också, kan ju bli en del tid där ibland!
Kram

"M" sa...

Vad kul...och användbart...vi har ett likadant badkar....radion är skit fin på ren svenska...