lördag 10 september 2011

Solsken!

Hej!

Igår var det strålande sol och jag och lillan var ute i trädgården och fotade huset. Lillan satt i bärsjal och sov riktigt gott :)

Altanen är nu helt klar då Marcus klätt in den nedtill. Mycket snyggare och det ser mer enhetligt ut och ger ett mindre rörigt intryck. Dessutom har våra ytterkrukor fått nya ädelcypresser. Tänkte mig ljusslingor i dem till advent. Ja, advent är ju inte så långt borta nu...och konstigt nog känns det som att man ser fram emot det!

Ni som är erfarna mammor, jag är lite nyfiken på hur ni upplevde första veckorna och månaderna med era små. Sov de, åt de - hur mådde de? Allt känns oregelbundet just nu. Hur var det för er? Alla tips och knep emottages tacksamt!

Kram Annika

4 kommentarer:

Grodmamman sa...

Sonen var inställd på mat var fjärde timme efter sin tid på neonatalen, väldigt praktiskt. Med dottern var det lite hur som helst i början, men efter ett tag fick vi lite rutiner och hon åt var tredje timme. Däremot på kvällen åt hon mest hela tiden tyckte jag, tills jag kom på att hon använde mig som napp!
Det tar sin lilla tid innan man lär känna det lilla livet, men låt det ta den tid ni behöver. Det brukar vara lagom att man börjat få rutiner när det ändras igen p g a tillväxtperiod eller annat.
Fint ni fått det hemma också!
Kram

::fina:: sa...

Det ser jättemysigt ut! Man blir liksom lite smålycklig för er skull när man ser ert fina hus och tänker på att ni hunnit renovera så fint och nu kan njuta av bebis :-) Tack för din gulliga kommentar hos mig och tack för grattiset! Jag blev jättenöjd med min håruppsättning, gillar när man kan ha uppsatt och nersläppt på samma gång! Kan jag verkligen rekommendera. Kram!

Ingrid sa...

Ja snart är det vinter. Man får se det mysiga med det :)

Du har fått en award från mig!

Lina sa...

Hej!
Bärsjal låter spännande, när kan man börja använda den? Har en sele som Lilla E inte ville sitta i när hon var liten, hoppas på att Lille V ska gilla den i stället! De är ju skönt att ha armarna fria och kunna slippa vagnen lite...

Lille E sov mycket och åt var 3-4 timma och max 1 gång per natt. Lille V äter med 1,5-2 timmars mellanrum och ca 2-3 ggr per natt...mycket ammning med andra ord. Bäst sover han ute på altanen nerbäddad i vagnen, men en dag som denna med storm och regn får han ligga inne i köket i sin vagn. Barnen är väldigt olika,Lilla E tog inte napp och flaska, men de gör Lille V. Man får prova sig fram och hitta rutiner som passar.

Må så gott & sköt om er!
KRAM, Lina